Mert o elindeki ne?

Ne güzel bir başlıktır bu böyle (: Mert’le bu akşam üstü Counter oynayalım dedik. Gittik cafe’ye, açtık delta assault’u. İlk elin günahı olmaz misali affetmedim 1 3′le vurdum kafadan. 2. el 3. el derken skor 13′e 2 benim üstünlüğümle devam ediyodu, 3 defa bıçaklamaya çalıştım, delta bölümünü bilenler için söylüyorum, köprünün ucundan, rehinelerin yanına gidene kadar arkasından öldürmeye çalıştım elimde bıçakla, ruhu bile duymadı ama bi türlü yetişemedim onun elinde silah olmasına rağmen. Bi ara rehinelerin yanına inilen tünelin çıkışındaydım şu ızgaralı olan yerdeydim yani, o da arada rehineleri kontrol ederken bi anda atladım aşağıya direk kafadan.

Üçgen’e çıktım, çatıdan bakıyorum napıyor diye, baktım üçgenin merdivenlerine geldi, merdivenleri çıkıyo. Bende son merdivende eğildim Mert’i bekliyorum, merdivenden çıkar çıkmaz o biçim kafadan yine öldürdüm Mert’i. Neyse bu konuda da fazla yorum yapmak istemiyorum. Sonuç olarak 49 ‘a – 11 yendim ve böylelikle Mert’in de eline verdim.

Son olarak Mert’in bu konuda iki tane yorumu oldu. Orjinal haliyle aşağıdan okuuyabilir, sayfanın el altından yorumunu yazabilirsin.

Counter kariyerimi baslamdn bitryrm .d o kadar caz yaptm yne yenldk .d
Ben bu yasma geldm bóle rezillk górmdm bunun rövansnıni playstationda alirm yni.d
İşte Mert’in o rezilliğinin kanıtı

0 Responses to “Mert o elindeki ne?”


  • No Comments

Leave a Reply